Zakelijke blog: Is het bij jou ook bekend?

September & oktober: de beste tijd voor je bedrijfsverzekeringen!
Bekend is dat het MKB bij Slomp & De Graaf moet zijn voor de beste bedrijfsverzekeringen in je eigen regio. Niet voor niets weet het MKB Zwolle, Nieuwleusen, Hasselt en omgeving ons te vinden voor de scherpste premies en het beste financiële advies.

Ik kan u zeggen precies hoeveel u in aanmerking voor..Zuid-Afrika, Advocaat - Juridisch beroep, Afrikaanse etniciteit, Interview - Evenement, Juridisch systeem, schade zakelijk, employee benefits, overleg, bespreking, wkr, werkkostenregeling

Wist je dat…
Wist je dat je in de periode september en oktober erg goed je zakelijke verzekeringen kunt laten vergelijken bij Slomp & De Graaf financieel adviseurs? Dan krijg je de best betaalbare premies in de markt met behulp van onze actuele objectieve vergelijking en unieke methode.

Bijvoorbeeld: eind september of begin oktober maken we een inventarisatie en krijg je vanaf oktober duidelijkheid over de best passende verzekeringen. Dan heb je voldoende tijd om voor 2023 een helder en zakelijk verstandig besluit te nemen, zelfs inclusief eventuele opzegtermijn bij je oude verzekeraar. Zo krijg je zakelijke zekerheid en prima service voor je bedrijfsverzekeringen. Natuurlijk inclusief gedegen service en advies uit je eigen regio vanaf 2023. Even tijd vrijmaken en aandacht geven, dat loont!

Nu aandachtgeven is belangrijk voor groei & verbetering vanaf 2023
Elk bedrijf is anders. Bij elk bedrijf kan er iets misgaan dat fikse gevolgen heeft. Denk aan risico’s van gezondheid- en  veiligheid van medewerkers, de risico’s van je bedrijfspand, de voorraad, het wagenpark of de aansprakelijkheid. Dan is het goed om je bedrijfsrisico’s in kaart te hebben en te kunnen vertrouwen op een partij die zorgt dat je goed verzekerd bent, je persoonlijk advies geeft en je helpt bij schadeproblematiek. Je bedrijfsrisico’s en verzekeringen in goede handen brengen zorgt voor rust, continuïteit, groei en zakelijke zekerheid. Jaarlijkse contacten zijn bij ons normaal.

Waarom onafhankelijke beoordeling van bedrijfsverzekeringen beter is?

  • Je krijgt inzicht in je actuele financiële risico’s & de best passende oplossingen
  • Geen verouderde polissen meer. Je krijgt actuele polissen inclusief heldere uitleg over de voorwaarden/preventie.
  • Je weet zeker dat je de juiste premies voor je bedrijfsverzekeringen betaalt in 2023

Kies het beste advies over je bedrijfsverzekering en service in je regio
Bel voor je tijdige afspraak in september of oktober: 038 – 45 34 690
Je eerste afspraak is gegarandeerd zonder kosten & 100% vrijblijvend!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden