Wat kan sparen of beleggen mij opleveren?

stapeltjes geld van klein naar groot als symbool dat de economie groeit

Eens met je financieel adviseur praten over geld?
Dat kan helpen om overzicht te krijgen op je geldzaken. Een objectieve check-up over je financiële gezondheid. Is je financiële buffer op orde? Dan kun je denken over het opbouwen van je vermogen. Beleggen kan hiervoor een stap zijn.

Sparen of beleggen
Met beleggen bestaat er een kans op mooi rendement. Het is vaak minder spannend en biedt minder onzekerheid dan je soms denkt. Sparen is financiële zekerheid maar... biedt momenteel niet veel rendement. Toch is een goede combinatie van sparen en beleggen zeker mogelijk.

Naast je spaarbuffer vermogen opbouwen
Stel je wilt een bedrag opbouwen voor later, voor vakanties, opleiding, kinderen of voor je pensioen; een zorgeloze oude dag. Beleggen biedt kansen op beter rendement dan sparen. Er zijn aan beleggen ook risico’s verbonden. Daarom is het verstandig pas te beleggen als je spaarbuffer op orde is en je onverwachte uitgaven de baas kunt.

Zelf beleggen of met ondersteuning
Heb je veel kennis en ruim de tijd om te beleggen en je beleggingsportefeuille samen te stellen? Dan kun je zelf gaan beleggen. Er zijn heel veel mogelijkheden in de huidige markt. Wil je niet teveel tijd verliezen en heb je niet veel kennis van alle beurs- en beleggingszaken? Het is dan goed te kiezen voor een degelijk advies en gespreid te beleggen via goede beleggingsfondsen met experts in huis die bekend zijn op de aandelenbeurzen.

Weten of beleggen bij jouw financiële toekomst past?
Veel mensen hebben al wat vermogen in de eigen woning of al een aardige pensioenopbouw. Toch heeft ieder een eigen financiële situatie en geheel eigen toekomstwensen. Bij Slomp & De Graaf financieel adviseurs helpen we je met
financieel maatwerkadvies. We staan klaar om je vooruit te helpen. Graag beoordelen we welke beleggings/spaarmix het beste bij jou past en helpen je vooruit met goed financieel advies.

Bel voor je afspraak met: 038 – 45 34 690,
stuur een WhatsAPP bericht met je eigen vraag of verzoek: 06 -13 61 75 58
Of maak via hier je afspraak

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden