Woningen

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Dit kan door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en de meest aantrekkelijke verzekeringen.

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Hypotheekadvies

Jij wilt een huis kopen. Dit om je thuis & gelukkig te voelen. Daar heb je een hypotheek voor nodig.

Een hypotheek is maatwerk

Je bent een uniek persoon met eigen plannen en woonwensen. Je hypotheek heeft invloed op je woonwensen, financiële gezondheid en toekomstplanning. De hypotheekmarkt is erg complex. Banken en belastingdienst leggen veel verplichtingen op. Dat vraagt om deskundige hulp en persoonlijk maatwerk. 

Jouw persoonlijke hypotheekadviseur

Een hypotheek moet bij je passen. De Slomp & De Graaf adviseur adviseert deskundig en op maat. Hij komt voor je op en staat naast je. Hij regelt papierwerk met de hypotheekverstrekker, beantwoordt je vragen en adviseert je persoonlijk. Kortom Slomp & De Graaf regelt alles van A tot Z

Wie ben jij?

Wij willen het beste hypotheekadvies op jouw maat! Daarom willen wij graag weten wat jouw situatie is, waar jij behoefte hebt.
Dus, wie ben jij? 

Fanatiek op Funda naar huizen kijken? Je eerste droomhuis gezien? Dan is het fijn als je weet wat je maximaal kunt lenen en hoe een hypotheek werkt. Om zeker te zijn van het exacte hypotheekbedrag helpt Slomp & De Graaf met het maken de complete berekening op jouw maat!

Ben jij trotse woningbezitter en wil je verhuizen naar een andere woning? Waarschijnlijk heb je dan veel vragen. Mag je oude hypotheekvorm mee worden genomen in de nieuwe financiering? Wat te doen bij scheiding, overlijden of restschuld? Wat moet ik aflossen? Slomp & De Graaf beantwoordt je vragen. 

De hypotheekrente is al een paar jaar laag. Het kan aantrekkelijk zijn je hypotheek over te sluiten en zo jaarlijks honderden euro’s te besparen. Wie wil dat niet? Bij oversluiten gelden er wel veel (fiscale) regels. en dat vraagt expertise. Slomp & De Graaf legt je graag uit waar je rekening mee moet houden.

Laagste hypotheekrentes

1 jaar
0,70%
5 jaar
0,75%
10 jaar
0,86%
20 jaar
1,15%
30 jaar
1,42%

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden