Slomp & De Graaf financieel adviseurs neemt Assurantiekantoor Hekman over

Met volle tevredenheid van beide partijen heeft Slomp & De Graaf Assurantiekantoor Hekman in Nieuwleusen overgenomen.

Nu Engbert Hekman de pensioen gerechtigde leeftijd heeft bereikt zal het bedrijf vanaf 1 oktober verder gaan onder de naam Slomp & De Graaf financieel Adviseurs. In de komende maanden zullen er steeds meer uitingen worden aangepast naar deze nieuwe naam. Door het Corona virus - dat ons allen aangaat - wordt het een afscheid en kennismaking zonder feestje. Dat is voor iedereen vervelend, maar wel zo veilig. Wij wensen Engbert en Marry Hekman al het beste voor de toekomst en zien uit de samenwerking en kennis te maken met de klanten in Nieuwleusen.

Ruim 65 jaar is het familiebedrijf Assurantiekantoor Hekman gevestigd in Nieuwleusen. Engbert en Marry Hekman hechten er dan ook veel waarde aan dat het service niveau van de financiële dienstverlening op zowel verzekerings- als bancair gebied in Nieuwleusen en omstreken gehandhaafd blijft. Nu Engbert de pensioen gerechtigde leeftijd heeft bereikt, was het dan ook zaak om een geschikte overnamekandidaat te vinden die dezelfde ambities heeft om lokaal de bestaande activiteiten door te zetten om u van dienst te zijn. Na goed wederzijds overleg hebben we een goede opvolger gevonden in het familiebedrijf Slomp & De Graaf financieel adviseurs.

Waarom Slomp & De Graaf financieel adviseurs

Dit familiebedrijf staat al sinds 1980 klaar voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Met lokale vestigingen in Hasselt en Zwolle, waarvan elke vestiging lokaal een uitstekende reputatie heeft als allround financieel dienstverlener. Hier zal Nieuwleusen als derde vestiging aan toegevoegd worden. De familie Slomp, bestaande uit twee broers en een zus “geloven ook sterk in de kracht van dichtbij. Ze weten wat er speelt en waar je ook eenvoudig naar binnen loopt voor een goed advies, ook zonder afspraak”.

Wat verandert er voor u?

Er verandert in feite niet zoveel. Wanneer het nu gaat om uw verzekeringen, hypotheken of bancaire producten, zowel voor u persoonlijk als uw bedrijf, is Slomp & De Graaf financieel adviseurs u steeds graag van dienst. Daarnaast kunt u erop rekenen dat ook de vertrouwde medewerkers blijven. Zij hopen om u, ook na 1 oktober, snel weer te mogen begroeten op het bekende adres in Nieuwleusen.

Vanaf 1 oktober 2020 zal het bedrijf verder gaan onder de naam Slomp & De Graaf financieel adviseurs. In de komende maanden zullen er steeds meer uitingen worden aangepast naar deze nieuwe naam.

Door het Corona virus - dat ons allen aangaat - wordt het een afscheid en kennismaking zonder feestje. Dat is voor iedereen vervelend, maar wel zo veilig.

Langs deze weg willen wij - Engbert en Marry Hekman - u voor al die jaren in het aan ons gestelde vertrouwen onze dank uitspreken.

En wij – Mathijn, Mathilde en Bert Slomp – zien erg uit naar de nieuwe samenwerking, samen met uw vertrouwde team in Nieuwleusen.

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden