Hypotheekadvies duurzaam wonen

Belangrijk voor financieren duurzaam wonen & energietransitie
“Het lijkt soms wat verwarrend alle groene en erkende logo’s in de markt” introduceert René ter Bruggen van Slomp & De Graaf financieel adviseurs dit mooie nieuws voor huizenbezitters. Maar... uiterst belangrijk in deze tijd van energietransitie en de financiering via je hypotheek!”

Ervaring in hypotheekadvies
Natuurlijk biedt Slomp & De Graaf vanaf 2003 persoonlijk, onafhankelijk en al SEH-erkend hypotheekadvies. De ervaring heeft geleerd dat in deze tijd van hoge gas- en elektra prijzen, huiseigenaren meer werken aan energiebewust en duurzaam wonen. We willen lage energielasten en een beter milieu. Deze ervaring heeft gezorgd voor hypotheek- en vakgerichte scholing en het mogen voeren van de erkende titel Financieel Adviseur Duurzaam Wonen. Dat zorgt voor je passende duurzame hypotheek. Of je nu starter bent of toe bent aan je volgende hypotheek.

Positieve economische aspecten verduurzaming eigen huis
Huizen met een verbeterd energielabel liggen goed in de markt, houden de waarde vast en zijn meer in trek bij de potentiële huizenkopers. Ook zorgt een duurzamer huis voor lage energielasten. Dat bij elkaar heeft ook een positief effect op de financieringsmogelijkheden.

Weten wat je financierings- en subsidiemogelijkheden zijn?
Maak vrijblijvend je afspraak met de SEH-erkende hypotheekadviseur/ financieel adviseur duurzaam
wonen van Slomp & De Graaf. Bel direct: 038 – 45 34 690 of maak je afspraak via het onderstaande formulier! (je eerste afspraak is bij ons gratis!)

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden