• Slomp & De Graaf - ons team
  • Slomp & De Graaf - ons team

Over Slomp & De Graaf adviseurs

Of je nu bij ons komt voor je hypotheek, bankzaken, pensioenzaken of om alle verzekeringen van je gezin of bedrijf bij ons onder te brengen: Wij nemen de tijd om je persoonlijk te helpen! We zoeken uit waar jij het beste af bent met de beste voorwaarden en een gunstige prijs. Omdat wij onafhankelijk zijn, stellen we altijd jouw belang voorop.

Over de werkende waarde van ons familiebedrijf in Hasselt, Zwolle, Nieuwleusen en Amsterdam

De eerste generatie, oprichters Dirk & Alie Slomp, heeft de toon gezet als het gaat om het vasthouden aan de familiecultuur, participatie van medewerkers hierin en het verbinden van onafhankelijke financiële dienstverlening en advies aan mensen uit andere families.

Verbeterde bewustwording van diverse risico’s die mensen lopen en de beheersing hiervan zijn als waarde toegevoegd door de tweede generatie; Mathijn, Bert en Mathilde Slomp.

Sinds de oprichting in 1980 is er veel veranderd. Verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken zijn complexer geworden. Ook zijn, terecht, de wettelijke eisen om financieel advies te verzorgen, toegenomen. Automatisering heeft meer invloed. Mensen zoeken onbewust en automatisch oplossingen op het internet en worden beïnvloed door websites en media.

Familiebedrijf Slomp & De Graaf adviseurs weet uit ervaring en reacties van klanten dat persoonlijk maatwerkadvies en het comfort van totale dienstverlening het beste is en wordt gewaardeerd. Aan de keukentafel thuis bij familie, bij een bedrijf op locatie of op een kantoor; “Gedegen financieel advies op uw maat blijft belangrijk!” Daar werken we samen aan!

Voordelen van familiebedrijf Slomp & De Graaf financieel adviseurs

Dit herkennen en waarderen onze klanten in onze adviseurs:
  • Betrouwbaar
  • Onafhankelijk
  • Servicegericht
  • Persoonlijk
  • Maatwerk
  • Schadeafwikkeling

Neem contact op

Meer weten? Vragen om hulp en advies over verzekeringen, hypotheken, pensioen, bankzaken financiële risico’s voor jezelf of voor je bedrijf?  Bel, e-mail of WhatsApp gerust of kom gewoon langs bij ons op kantoor. Kom verder, de koffie of thee staat klaar.

Onze eerste afspraak is gratis!

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden