Woningen

Hypotheekadvies

Jij wilt een huis kopen. Dit om je thuis & gelukkig te voelen. Daar heb je een hypotheek voor nodig.

Een hypotheek is maatwerk

Je bent een uniek persoon met eigen plannen en woonwensen. Je hypotheek heeft invloed op je woonwensen, financiële gezondheid en toekomstplanning. De hypotheekmarkt is erg complex. Banken en belastingdienst leggen veel verplichtingen op. Dat vraagt om deskundige hulp en persoonlijk maatwerk. 

Jouw persoonlijke hypotheekadviseur

Een hypotheek moet bij je passen. De Slomp & De Graaf adviseur adviseert deskundig en op maat. Hij komt voor je op en staat naast je. Hij regelt papierwerk met de hypotheekverstrekker, beantwoordt je vragen en adviseert je persoonlijk. Kortom Slomp & De Graaf regelt alles van A tot Z

Afspraak hypotheekadvies

Vraag met het onderstaande formulier een adviesgesprek aan over uw hypotheek. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij contact met u op voor een inventarisatie en het maken van de afspraak.

U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak op telefoon: 038 - 453 4690.

Maximale hypotheek berekenen

Vul het onderstaande formulier in om een indicatie van uw maximale hypotheek te berekenen. Wilt u een exacte berekening van uw maximale hypotheek? Of wilt u een advies over welke hypotheek het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op: 038 - 453 4690.

Laagste hypotheekrentes

1 jaar
3,79%
5 jaar
3,29%
10 jaar
3,54%
20 jaar
3,79%
30 jaar
3,93%

Wie ben jij?

Wij willen het beste hypotheekadvies op jouw maat! Daarom willen wij graag weten wat jouw situatie is, waar jij behoefte hebt.
Dus, wie ben jij? 

Fanatiek op Funda naar huizen kijken? Je eerste droomhuis gezien? Dan is het fijn als je weet wat je maximaal kunt lenen en hoe een hypotheek werkt. Om zeker te zijn van het exacte hypotheekbedrag helpt Slomp & De Graaf met het maken de complete berekening op jouw maat!

Ben jij trotse woningbezitter en wil je verhuizen naar een andere woning? Waarschijnlijk heb je dan veel vragen. Mag je oude hypotheekvorm mee worden genomen in de nieuwe financiering? Wat te doen bij scheiding, overlijden of restschuld? Wat moet ik aflossen? Slomp & De Graaf beantwoordt je vragen. 

De hypotheekrente is al een paar jaar laag. Het kan aantrekkelijk zijn je hypotheek over te sluiten en zo jaarlijks honderden euro’s te besparen. Wie wil dat niet? Bij oversluiten gelden er wel veel (fiscale) regels. en dat vraagt expertise. Slomp & De Graaf legt je graag uit waar je rekening mee moet houden.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden