Wij zijn RegioBank

Wat uw wensen ook zijn: bij RegioBank vindt u precies de oplossing op het gebied van sparen, betalen of hypotheken die bij u past. Stuk voor stuk aantrekkelijke, duidelijke producten met gunstige voorwaarden.

Zakelijk bankieren bij RegioBank

Bij RegioBank kunt u zakelijk bankieren op een manier die bij u en uw onderneming past.

Zilvervloot en JongWijs: de perfecte combinatie voor jouw kind

 • Met Zilvervloot Sparen en JongWijs regel je het in één keer goed voor jouw kind
 • Met Zilvervloot Sparen spaar je een mooi startkapitaal voor jouw (klein)kind bij elkaar en krijg je een riante rente
 • Je krijgt een bonus van 0,1 tot 1%!
 • De JongWijs rekening is voor jouw kind zelf

Kom 'm bij ons afsluiten

 

Oproep “buurtzame” initiatieven RegioBank

Help jij een handje mee bij het verzorgingstehuis of zet jij je in bij de lokale voetbalvereniging? Uit onderzoek van RegioBank blijkt dat jij lang niet de enige bent: meer dan de helft van de Nederlanders zet zit actief in voor de buurt. Dat is in tijden van corona extra hard nodig. Zo gaan wij met z’n allen op een verantwoorde wijze bijvoorbeeld eenzaamheid onder alle generaties tegen. Ook RegioBank Zelfstandig Adviseur in Zwolle, Hasselt en Nieuwleusen heeft hart voor de buurt en de mensen die er wonen.

VoordeBuurt Fonds

RegioBank en het Oranje Fonds hebben samen het VoordeBuurt Fonds opgericht. Met dit fonds ondersteunen wij initiatieven die de lokale betrokkenheid vergroten. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

En daarbij hebben wij jouw hulp nodig: heb jij leuke ideeën om de buurt te ondersteunen? Laat het ons weten!

Als buurtzame bank zetten wij ons in voor een leefbare buurt. Dat is een fijne buurt om te wonen en een aantrekkelijke buurt om te ondernemen. Met andere woorden: een bank die klaarstaat voor jou én jouw buurt. Samen met het Oranje Fonds draagt RegioBank bij aan lokale projecten om de betrokkenheid en saamhorigheid in de buurt te stimuleren.

Het VoordeBuurt Fonds steunt lokale projecten die gericht zijn op het vergroten van de verbinding en leefbaarheid van de buurt. Hierbij gaat het om terugkerende initiatieven die verschillende doelgroepen met elkaar in contact brengt, met name uitgevoerd door vrijwilligers.

Voorwaarden Voor de Buurt Oranjefonds

 • Het project richt zich op het vergroten van lokale verbinding en/of leefbaarheid in de buurt.
 • Het project heeft een maatschappelijke aanleiding en brengt verschillende doelgroepen met elkaar in contact.
 • Het project heeft een duurzaam en terugkerend karakter.
 • Het project wordt grotendeels uitgevoerd door vrijwilligers.
 • Het project wordt georganiseerd vanuit een nieuwe of bestaande vereniging of stichting.
 • De totale begroting voor het project is maximaal € 100.000,00.
 • Een deel van de begroting moet opgehaald worden via het inzamelingsplatform van het VoordeBuurt Fonds. Voldoet uw project aan deze uitgangspunten? Houd er dan rekening mee dat de toekenning uit het VoordeBuurt Fonds maximaal € 10.000,00 is.

Samen voor de Buurt

Met de Samen voor de Buurt actie van de RegioBank willen wij de leefbaarheid in de buurt verbeteren.

De initiatiefnemer voert campagne om het initiatief te kunnen realiseren. Wij als RegioBank zullen u daarbij ondersteunen zodat het initiatief gerealiseerd kan worden.

Voorwaarden Samen voor de Buurt

 1. Jouw initiatief draagt bij aan een sociale, veilige, gezellige of leuke buurt. Door jouw initiatief ontstaan er meer en doorlopende ontmoetingen tussen mensen. Het is dus niet gericht op eenmalige ontmoetingen, maar op het stimuleren van blijvende contacten tussen groepen mensen. Jouw initiatief draagt dus bij aan leefbaarheid. 
 2. Je hebt minstens € 500,00 nodig voor jouw initiatief en bent op zoek naar vrijwilligers. Jij zoekt minstens 10 donateurs en maakt minstens 1 vrijwilligerstaak zichtbaar.
 3. Jij gaat 6 weken actief campagne voeren om jouw doel te behalen. Dit doe je samen met ons als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank. Jij krijgt hiervoor een eigen campagnepagina op samenvoordebuurt.nl waar gedoneerd kan worden en waar vrijwilligers zich kunnen aanmelden.  

Heb jij een mooi initiatief dat zich richt op het structureel vergroten van lokale verbinding in de buurt? Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Dan onderzoeken wij samen de mogelijkheden voor een aanvraag. 

Bijlages
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: txt pdf doc docx xls xlsx jpg jpeg png.
Ingangsdatum
Verhuisdatum
Bijvoorbeeld: 13-06-2024
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

U kunt bij ons terecht voor

Regiobank betalen

Betalen

U profiteert van het gemak van een veelzijdige rekening. Zo kunt u eenvoudig en snel uw betalingen regelen via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app.

Sparen - rood spaarvarken

Sparen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Uw geld groeit gestaag dankzij een aantrekkelijke spaarrente en goede voorwaarden.

Sleutel met rode hanger in de vorm van een huis

Hypotheken

Bij RegioBank heeft u een hypotheek op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes.

Persoonlijke aandacht

Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons bent u welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, de deur staat voor u open. En of u nu een nieuwe bankpas nodig heeft of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Met ruim 500 zelfstandig adviseurs is RegioBank actief door heel Nederland en zit er altijd een RegioBank kantoor bij u in de buurt. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders is RegioBank in 2019 verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2017.

Gemakkelijk overstappen met onze Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso's voortaan van uw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven. Bekijk de film over onze overstapservice.

Vragen over onze RegioBank diensten? Bel gerust naar 038 - 453 4690.

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden