Wij zijn RegioBank

Wat uw wensen ook zijn: bij RegioBank vindt u precies de oplossing op het gebied van sparen, betalen of hypotheken die bij u past. Stuk voor stuk aantrekkelijke, duidelijke producten met gunstige voorwaarden.

Heb jij onze actie al gezien?

Wil jij € 25,00 op je rekening?

  • Open een betaal- en spaarrekening
  • Zet de gratis overstapservice in
  • Ontvang € 25,00 op je rekening

Zilvervloot en JongWijs: de perfecte combinatie voor jouw kind

  • Met Zilvervloot Sparen en JongWijs regel je het in één keer goed voor jouw kind
  • Met Zilvervloot Sparen spaar je een mooi startkapitaal voor jouw (klein)kind bij elkaar en krijg je een riante rente
  • Je krijgt een bonus van 1 tot maar liefst 10%!
  • De JongWijs rekening is voor jouw kind zelf

Kom 'm bij ons afsluiten

U kunt bij ons terecht voor

Regiobank betalen

Betalen

U profiteert van het gemak van een veelzijdige rekening. Zo kunt u eenvoudig en snel uw betalingen regelen via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app.

Sparen - rood spaarvarken

Sparen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Uw geld groeit gestaag dankzij een aantrekkelijke spaarrente en goede voorwaarden.

Sleutel met rode hanger in de vorm van een huis

Hypotheken

Bij RegioBank heeft u een hypotheek op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes.

Vragen over onze RegioBank diensten? Bel gerust naar 038 - 453 4690.

Persoonlijke aandacht

Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons bent u welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, de deur staat voor u open. En of u nu een nieuwe bankpas nodig heeft of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Met ruim 500 zelfstandig adviseurs is RegioBank actief door heel Nederland en zit er altijd een RegioBank kantoor bij u in de buurt. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders is RegioBank in 2019 verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2017.

Gemakkelijk overstappen met onze Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso's voortaan van uw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven. Bekijk de film over onze overstapservice.

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden