Zakelijke blog: De expert bedrijfsverzekeringen van Slomp & De Graaf

Slomp & De Graaf - Verzekeringen

Dit blog gaat over waarom je, ondanks drukte op het werk en de vakantietijd, toch aandacht moet hebben voor je bedrijfsverzekeringen. “Zonder aandacht en goed plan -> Géén groei en verbetering

Elk bedrijf is anders. Bij elk bedrijf kan er iets misgaan dat fikse gevolgen heeft. Denk aan risico’s van gezondheid- en  veiligheid van medewerkers, de risico’s van uw bedrijfspand, de voorraad, het wagenpark of uw aansprakelijkheid.

Dan is het wel zo fijn om je bedrijfsrisico’s in kaart te hebben en te kunnen vertrouwen op een partij die zorgt dat je goed verzekerd bent, je persoonlijk advies geeft en je helpt bij schadeproblematiek. Je bedrijfsrisico’s en verzekeringen in goede handen brengen zorgt voor rust, continuïteit en zakelijke zekerheid.

Waarom is onafhankelijke beoordeling van bedrijfsverzekeringen beter?

  • Je krijgt een actueel inzicht in je huidige risico’s en verzekerbare oplossingen
  • Geen sprake meer van verouderde polissen | Je krijgt actuele polissen en heldere uitleg van de kleine lettertjes (voorwaarden/ preventie)
  • Je weet zeker dat je de juiste premie betaalt voor je bedrijfsverzekeringen

Gevoel bij verzekeringen
Heb je wel eens het gevoel dat het met je bedrijfsverzekeringen wat beter moet kunnen? Denk je wel eens dat er voor je bedrijf beter passende oplossingen moeten zijn? Heeft je huidige adviseur voldoende aandacht voor je vragen en problemen? Heb je het gevoel dat er een betere balans mogelijk is tussen scherpe premie en de juiste dekking?

Kies zekerheid. Ga voor een vergelijking met oordeel op verbetering van je bedrijfsverzekeringen.
Dan krijg je feitelijke offertes toegelicht in een persoonlijk adviesgesprek. We houden je scherp op de eisen van de verzekeraar en zorgen samen dat je preventie op orde is. Wij weten uit ervaring dat dit een adviseur vergt die doorpakt. Daar staan we voor bij Slomp & De Graaf.

“Na je vakantie je bedrijfsverzekeringen laten vergelijken en beoordelen op verbetering? DOEN!
Bel voor je afspraak met 038 – 45 34 690 of vul het onderstaande formulier in!
Vanzelfsprekend is je eerste afspraak gegarandeerd zonder kosten en 100% vrijblijvend.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden