Scherpste autoverzekering van regio Zwolle bij Slomp & De Graaf!

Via Slomp & De Graaf kunt u direct de scherpste autoverzekering van regio Zwolle afsluiten. Onze adviseurs kijken samen met jou welke verzekering het best bij jou en je auto past! WA, WA Plus of All Risk autoverzekering? Dan ben je bij Slomp & De Graaf op het juiste adres!

✔Scherpe premie met uitstekende voorwaarden

✔Hoge korting bij schadevrij rijden

✔Persoonlijke service bij schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is wettelijk besloten dat iedere auto verzekerd moet zijn: de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen, beter bekend als WAM. Voor uw bolide moet u minimaal een WA-verzekering afsluiten. Met die verzekering bent u namelijk gedekt voor schade die u aan anderen toebrengt. Als u bijvoorbeeld tijdens het rijden net te laat remt en een andere auto raakt. Of als u bij het parkeren de spiksplinternieuwe fiets van de buren over het hoofd ziet. Wel zo’n fijn idee dat u de schade dan niet uit eigen zak hoeft te betalen.

Wil jij je auto ook verzekeren tegen de scherpste premie van Zwolle? Wacht dan niet, vul het onderstaande formulier in en hoor binnen 24 uur wat de mogelijkheden zijn. Zo kan jij veilig, verzekerd en tegen een scherpe premie de weg op! Of bel ons geheel vrijblijvend met al je vragen via 038 - 453 4690.

Doe de check!

Gegevens voertuig

Gegevens bestuurder

Geboortedatum *

Gegevens verzekering

Ingangsdatum *
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden