Slomp & De Graaf versterkt Sollie Financieel Adviseurs Kampen

Sollie financieel adviseurs is bekend in de regio Kampen en staat dichtbij hun klanten. Vestigingsmanager André Sollie neemt het stokje over van Arendien Sollie en het vertrouwde Kampen team blijft klaar staan voor alle klanten. Voor nu en in de toekomst.

Familiebedrijf Sollie werkt nu samen met familiebedrijf Slomp & De Graaf financieel adviseurs. “De ruim 40 jarige expertise op gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioen- en bankzaken van familiebedrijf Slomp & De Graaf versterkt onze regionale kracht” aldus Mathijn Slomp. “Onze ervaring voegt veel toe voor de mensen en bedrijven in onze regio, zeker op gebied van risicomanagement, verzekeringen en hypotheken. Natuurlijk sluit ook het buurtzame karakter van onze samenwerkende RegioBank filialen goed aan in onze regio.

Samen het beste financiële advies in onze mooie regio bieden is waar we persoonlijk beter in zijn. Of het nu gaat om je hypotheek, het verbeteren van je pensioen, de best passende (bedrijfs- of particuliere) verzekering of bankzaken in de buurt; “In de regio Hasselt, Kampen, Nieuwleusen & Zwolle kun je rekenen op het beste advies!”

Voor meer informatie kijk op: Sollie Financieel Adviseurs sterker door samenwerking met Slomp & De
Graaf Financieel Adviseurs
 

 

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden