Buurtzame betrokkenheid

Het mooie van RegioBank is Buurtzaam zijn
Slomp & De Graaf, zelfstandig adviseur RegioBank Hasselt, Kampen, Nieuwleusen & Zwolle:

Verbonden met de mensen in de regio, betrokken bij de buurt noemen we ‘buurtzaam’.
Verenigingen, stichtingen en mensen met mooie initiatieven krijgen hulp en ondersteuning van RegioBank.

Buurtzame sponsoring Sportactiviteiten

Als zelfstandig adviseur RegioBank sponsoren we voetbal, denk bijvoorbeeld aan Olympia 28 Hasselt, schoolvoetbaltoernooi, de Arne Slot voetbaldagen en SV Nieuwleusen.

 

Buurtzaam veilig & vertrouwd bankieren

In je eigen buurt en vertrouwde omgeving een RegioBank-workshop volgen over veilig bankieren? Voor de jeugd en ouderen verzorgt ons Slomp & De Graaf RegioBankteam workshops veilig bankieren op scholen, wijkcentra, bibliotheken en op onze kantoren.
Denk aan ‘Bank voor de Klas’ , Held met je geld’ en ‘Veilig online Bankieren’ Preventie en extra uitleg worden bijzonder gewaardeerd door jong en oud.

 

Buurtzaam bij braderie & trouwe tradities

Natuurlijk onder dankzegging aan de ondernemersorganisaties en initiatiefnemers is RegioBank graag in de buurt en doet actief mee op traditionele markten en braderieën.
Eui-feest Hasselt, Braderie Zwolle-Zuid, Assendorp en Stadshagen,  Braderie Nieuwleusen, Kamper-ui(t)dagen. Mooi om tradities vast te houden en jonge bezoekers te plezieren met het Rad van Fortuin en voor de volwassenen een geslaagd ‘Raad de Schade-spel’

 

Samen voor de buurt

RegioBank ondersteunt onder voorwaarden ook mooie  buurtzame initiatieven.
Denk aan het helpen realiseren van de Pumptrackbaan Hasselt (Zwartewaterland).
Een prachtig bereikt doel door de Stichting Pumptrack Zwartewaterland. Een geschikt circuit voor skaters, (BMX-)fietsers, rolstoelen, stuntsteppers en loopfietsjes. Ontmoeten, bewegen, spelen en samenzijn voor iedereen van jong tot oud, ook voor mensen met een beperking.

Benieuwd naar de persoonlijke (dichtbij) service bij bankieren of interesse in buurtzame initatieven?  Bel nu voor informatie of je afspraak: 038 – 45 34 690

 

Volg ons op
  • Workshop ‘Veilig online Bankieren’

  • Slomp & De Graaf Regiobank blijft hoofdsponsor jeugdopleiding Olympia'28

  • Gastlessen 'Week van het geld'

  • Schoolvoetbaltoernooi Slomp & De Graaf

  • Prijswinnaar braderie Nieuwleusen ontvangt step

  • Workshop: Held met je geld

  • Gastles #Eurowijs een succes

  • Braderie Nieuwleusen geslaagd!

Samen met NH1816 een prachtige donatie van €2500,- aan de reddingsbrigade als waardering voor hun inzet tijdens Hassailt.

In het laatste weekend van juli kwam Hasselt tot leven met de aanwezigheid van talloze schepen en een overvloed aan leuke en gezellige activiteiten langs de route waar de schepen aangemeerd waren en in het sfeervolle centrum van deze prachtige Hanzestad.

We zijn erg blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen aan dit prachtige evenement. Graag bedanken wij Hassailt voor deze geweldige editie!

Op oudejaarsdag verzorgt Trainingsgroep het Zwartewater weer een fantastische hardloopwedstrijd door het natuurgebied de Oldematen. De Oliebollenloop staat bekend om zijn gezelligheid en prachtige omgeving en is voor vele lopers uit de regio een vaste eindejaarstraditie. Slomp & De Graaf draagt hier graag aan bij als vaste sponsor!

Op de Arne Slot Voetbaldagen staat alles in het teken van plezier, beleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meisjes. Slomp & De Graaf helpt hier graag aan mee want sporten moet mogelijk zijn voor elk kind!

Contact

Zwolle 038 - 4534690
Hasselt 038 - 4771454
Amsterdam 06 - 41624797
Nieuwleusen 0529 - 481567

06-13617558
info@slomp-degraaf.nl
Schade melden